2-daagse training/coaching Positieve Desintegratie

Tijdens deze 2 dagen ga jij ontdekken welke weg jij te gaan hebt om je ideale leven te vormen, hoe je dit kunt doen en waar je de kracht vandaan haalt om hierin actie te ondernemen. Je krijgt een Masterclass in Positief Desintegreren en we richten ons op wat jij persoonlijk nodig hebt. Wat jouw probleem, obstakel of belemmering ook is, jij komt er achter wat jou te doen staat!

 

Sta jij op een tweesprong in je werk of leven? Voel je dat je vastloopt of in een sleur terecht bent gekomen? Wil je verandering maar weet je niet hoe? Voel je je niet begrepen of gezien? Ben je nieuwsgierig naar wat er nog meer zou kunnen zijn?

 

Tijdens deze ID2-dagen maak je op een toegankelijke manier kennis met de theorie van Positieve Desintegratie. De 5 niveau's geven jou een duidelijk overzicht in waar je op dit moment staat en waar je naar toe kunt. Je gaat levens-veranderende inzichten opdoen zodat je koers kunt zetten naar wie je bent en wat je wilt. Dit gebeurt in de vorm van groepslessen en -sessies en individuele coaching. Er is intense, oprechte en eerlijke aandacht voor jou als deelnemer in een veilige intieme sfeer waarin jij helemaal mag zijn wie je bent.

Naast het programma is er nog voldoende vrijheid om te relaxen/ontspannen op je luxe-hotelkamer, in de Spa (optioneel) of door een sportieve activiteit in de bosrijke omgeving.

 

DATUM/TIJD: Woensdag 19 juni 10.00 uur tot donderdag 20 juni 17.00 uur 

KOSTEN TOTAAL ARRANGEMENT: 397,50 euro inclusief BTW

(ivm een minimale en maximale deelname, graag reserveren vóór 19 mei 2019)

(inclusief: overnachting luxe privé-kamer, culinaire maaltijden (2x lunch, 1 x ontbijt en 1x diner), training/coaching)

LOCATIE:  Villa het Bascour, Maarsven 4, 5821 EG Vierlingsbeek