P.

Niet helemaal wetende wat te verwachten van ID2-daagse vooral met heel veel zin en nieuwsgierigheid erheen. Villa bascour is een erg gezellige en nette accommodatie op een mooie rustige locatie. Barry en Lieke zijn een goede aanvulling op elkaar, die de tijd nemen om alles uit te leggen en tussendoor is er volop ruimte voor persoonlijke ervaringen en vragen. 

Twee dagen luisteren, denken, voelen. Alles mag er zijn. Jammer dat het maar 2 dagen duurde. Had het niet willen missen!

Jolijn.

De tweedaagse ID2 training van de Break Free Academy was voor mij een hele bijzondere ervaring. 

Het programma was afwisselend. Het was een mooie mix van persoonlijke verhalen, theorie, filmpjes, muziek, opdrachten en gesprekken die zowel individueel als in de groep plaatsvonden. Dit gevarieerde aanbod heb ik als positief ervaren, het bleef hierdoor dynamisch en boeiend. De positieve energie, oprechtheid en inspiratie van Lieke en Barry werkten aanstekelijk waardoor ik automatisch enthousiast raakte en gestimuleerd werd om actief mee te doen. Twee warme persoonlijkheden die juist door hun verschillende achtergrond elkaar goed aanvulden. Het oog voor detail, de zorgvuldigheid en aandacht waarmee zij te werken gingen, gaven mij een goed en gewaardeerd gevoel. 

Ondanks dat het bij aanvang nog allemaal onbekend en toch wel een beetje zoeken was, voelde ik me snel veilig en op mijn gemak waardoor ik mezelf kon openstellen in de groep. De locatie droeg hier ook aan bij, het was een huiselijke en prettige sfeer. In het programma waren genoeg momenten voor ontspanning en bezinning. De landelijke omgeving en faciliteiten op de locatie zelf waren hiervoor uitermate geschikt (wandeling, sauna, ruime slaapkamer). De gespreksruimte was passend voor onze kleine groep.