Wie zijn wij?

Vernieuwend, inspirerend en een tikkeltje rebels

Ik ga uitdagingen nooit uit de weg, leef daardoor intens en wordt precies de persoon die ik wil zijn. Leven zonder angst is bevrijdend, geeft bakken energie en maakt je tot een gezonder en leuker mens.

Persoonlijkheidsontwikkeling heeft mij altijd gefascineerd en door de theorie van Positieve Desintegratie zijn de laatste puzzelstukjes voor mij op zijn plaats gevallen. Ik geniet ervan als ik hetzelfde zie gebeuren bij mijn klanten en de positieve invloed die dit heeft op hun levensgeluk.

  

Ik ben een inspirator, motivator, en een leraar. Enthousiast, ruimdenkend en vol levenswijsheid en dus persoonlijke verhalen. Graag neem ik een kijkje in de gedachtes en levens van anderen. Denk en leef mee. Geef woorden aan daden en gevoelens en maak hetgeen dat moeilijk lijkt weer makkelijk en hetgeen dat onmogelijk lijkt weer mogelijk. 

 

Meer over mij: 

Volg mijn dagelijkse BLOG over mijn ervaringen met Positieve Desintegratie op:

Facebook: Lieke weet raad

Instagram: Lieke weet raad

LinkedIn: Lieke van der Vorst

 

   

Enthousiast, motiverend en creatief

Die drie woorden hebben mij al mijn hele leven goed omschreven. Echter ben ik steeds afgeweken van dat duidelijk omschreven pad. Waarom ik dat heb gedaan? Angst, verwachtingen van anderen en van mijzelf, onzekerheid, erbij willen horen en vooral niet afwijken van de rest, en nog vele andere redenen. De voldaanheid die komt met het jezelf aanpassen aan dat soort redenen blijken uiteindelijk steeds van korte duur. Sterker nog, ik werd er ongelukkig, onrustig en gestrest van. Uiteindelijk voelde ik aan alles dat het roer om moest, maar ik wist niet hoe en ik was bang voor verandering, zoals zo velen zijn.

 

 

Nu, eindelijk, op 48 jarige leeftijd heb ik het heft in eigen handen genomen. Ik ben als ZZP-er, E & E Support (Event & Entertainment Support) begonnen en ben nu eigen baas. Binnen deze eenmanszaak doe ik precies alles waar ik goed in ben, waarmee ik volledig in mijn kracht sta, en waar ik ontzettend veel voldoening uit haal. Juist op dat moment ben ik ook via Lieke van der Vorst in aanraking gekomen met de theorie van Positieve Desintegratie. Een theorie die bevestigd dat ik nu weer het juiste pad bewandel en die het mij mogelijk maakt om op dit pad te blijven. Samen zijn we de Break Free Academy begonnen waarmee we anderen precies dat gunnen wat we zelf al ontdekt hebben: Breek los...Ontdek je kracht...Leef!!

 

Meer over mij: 

Facebook: Barry van Opbergen / E & E Support

Instagram: Barry van Opbergen / E & E Support

LinkedIn: Barry van Opbergen